Op zoek naar een jurist in België? 

Publiceer vandaag nog uw juridische vacatures bij ons en bereik vele professionals in de juridische sector.

Wilt u een jurist aanwerven om uw bedrijf of kantoor uit te breiden? Wij kunnen u helpen bij het vinden en aanwerven van de beste persoon voor uw vacature. Wij zijn een van de belangrijkste bronnen voor Belgische juridische vacatures, dus het werven van uw jurist zal elke dag door verschillende  potentiële werknemers worden gezien. Wie op zoek is naar een job in de advocatuur, als jurist,  fiscaal recht, compliance, administratie bij kantoren of bedrijven, kan zich inschrijven op onze Job Alerts en ontvang de vacatures rechtstreeks per e-mail.

Als u een werkgever bent, bieden wij u de mogelijkheid om uw bedrijfsprofiel aan te maken en uw vacatures met de beste zichtbaarheid aan te bieden. Met een werkgeversprofiel kunt u uw eigen bedrijfs imago weergeven. U kunt ook een profielfoto, een link naar uw website en een beschrijving van uw bedrijf toevoegen.

Wilt u een jurist inhuren of aanwerven naarmate uw bedrijf of juridisch departement uitbreidt? Wij kunnen u helpen bij het vinden van de ideale kandidaat voor uw juristen aanwerving!

Start vandaag nog met de aanwerving van een jurist in België!

Basic

€ 449 excl. Btw
 • Vacature 90 dagen online
 • Verspreiding social media
 • Jobalert
 • Extra push op social media
 • Opvallende vacature
 • Maximale visibiliteit
Contacteer ons

Premium

Aangeraden
€ 649 excl. Btw
 • Vacature 90 dagen online
 • Verspreiding social media
 • Jobalert
 • Extra push op social media
 • Opvallende vacature
 • Maximale visibiliteit
Contacteer ons

Enkele van onze klanten

Hoe een jurist aanwerven: Praktische tips

Het aanwerven van een jurist kan een uitdaging zijn, vooral als je niet vertrouwd bent met de juridische sector. Bij Legaljob.be zijn we gespecialiseerd in het aanwerven van juristen en helpen we je graag om de perfecte kandidaat te vinden. In dit artikel geven we je enkele praktische tips om het aanwervingsproces vlotter te laten verlopen.

 1. Duidelijke functieomschrijving: Zorg voor een heldere en gedetailleerde functieomschrijving, zodat potentiële kandidaten weten wat er van hen verwacht wordt en welke verantwoordelijkheden ze zullen dragen.
 2. Vereiste kwalificaties: Vermeld de nodige kwalificaties voor de functie, zoals een diploma rechten en eventuele specialisaties, om te verzekeren dat je geschikte sollicitanten aantrekt.
 3. Relevante ervaring: Geef duidelijk aan welke ervaring vereist is voor de functie, zoals ervaring in een bepaald rechtsgebied, om te zorgen dat je de meest geschikte kandidaten bereikt.
 4. Aantrekkelijk salaris: Bied een competitief salarispakket aan om topkandidaten aan te trekken en te motiveren om voor jouw organisatie te kiezen.
 5. Ondersteuning en begeleiding: Zorg voor een goede introductie en begeleiding van nieuwe juridische medewerkers, zodat ze zich snel thuis voelen in hun nieuwe werkomgeving.
 6. Aandacht voor work-life balance: Bied flexibele werkuren, thuiswerkmogelijkheden en andere voordelen om een goede balans tussen werk en privéleven te bevorderen.
 7. Werk samen met Legaljob.be: Schakel de expertise van Legaljob.be in om je te helpen bij het vinden en selecteren van de ideale juridische professional voor jouw organisatie.
 8. Gebruik je netwerk: Maak gebruik van je bestaande professionele netwerk om potentiële kandidaten te vinden en aan te bevelen.
 9. Organiseer een efficiënt sollicitatieproces: Zorg voor een gestroomlijnd en transparant sollicitatieproces, zodat kandidaten weten wat ze kunnen verwachten en zich goed kunnen voorbereiden.
 10. Wees geduldig: Neem de tijd om de juiste kandidaat te vinden en haast je niet om een beslissing te nemen. Een weloverwogen keuze is cruciaal voor een succesvolle samenwerking op lange termijn.

Het aanwerven van een jurist hoeft geen ingewikkelde opgave te zijn. Door rekening te houden met deze praktische tips en samen te werken met Legaljob.be, vergroot je de kans om de perfecte juridische professional voor jouw organisatie te vinden. Laat ons je bijstaan in dit proces en geniet van een zorgeloze en succesvolle aanwerving.

Stuur uw vacature naar team@legaljob.be