Vacatures jurist in Antwerpen

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als jurist of bedrijfsjurist in Antwerpen? Dan ben je bij Legaljob op de juiste plek! Elke dag opnieuw worden hier nieuwe jobs gepost van bedrijven die zoeken naar een (bedrijfs)jurist. Zowel KMO´s als multinationals zoals Deloitte zoeken hun juristen via Legaljob. Wij zijn dé place to be voor een nieuwe uitdaging voor mensen die een beroep willen uitoefenen in de juridische sector.

Waarom kiezen voor een job als jurist?

Je kunt (bedrijfs)jurist worden met een master in de rechten of een LLM. Je hoeft geen stage te doorlopen zoals bij een advocaat, dus je kunt meteen aan de slag gaan. De arbeidsmarkt ziet er rooskleurig uit voor (bedrijfs)juristen. Steeds meer bedrijven doen een beroep op een jurist in een wereld waar de wet steeds complexer wordt.

De job als jurist is ook bijzonder afwisselend. Doordat je een breed scala aan rechtstakken hebt waar je mee moet werken heb je altijd wel materie op je bord dat je ligt. Doordat de bedrijfsjurist van alles wat moet kunnen kan je snel een nieuwe job vinden of erachter komen in welke rechtstak je passie ligt.

Waarom zou je in Antwerpen werken als jurist?

Als een van de belangrijkste havensteden in Europa met een gigantische petrochemie sector kun je hier enkele van de grootste nationale en multinationale bedrijven vinden die er zijn. In Antwerpen kun je altijd aan de slag als jurist of bedrijfsjurist in een uitdagende job vol doorgroeimogelijkheden.

Antwerpen heeft een paar interessante troeven voor juristen, buiten de iets hogere lonen dan gemiddeld in de rest van Vlaanderen. Zo heb je als je een passie hebt voor vastgoedrecht in Antwerpen altijd wel iets te doen! Doordat Nederland zo dichtbij is heb je ook vaak de kans om met internationaal (handels)recht te werken.

Je komt meestal in een stabiele werkcultuur terecht omdat je een gewenst en moeilijk te vinden profiel hebt. Zeker als je enkele van de juiste specialisaties hebt. Door te werken in een internationale omgeving met uitdagende materie kun je jezelf ook goed ontwikkelen als jurist.

Ten slotte is het ook een goede plek om connecties te leggen. Zeker als je als freelance jurist aan de slag wilt gaan is Antwerpen is een van de beste plaatsen om vacatures en verdere opdrachten te vinden. Ook kom je als bedrijfsjurist of gewone jurist vaak in contact met interessante grote ondernemingen.

Waar vind je nieuwe vacatures voor juristen in Antwerpen?

Je kan natuurlijk altijd kantoor per kantoor afschuimen om te kijken als ze een open vacature klaarstaan hebben. Maar een veel betere manier is om gewoon op Legaljob.be te kijken! Wij verzamelen de meest recente vacatures voor juristen en bedrijfsjuristen in Antwerpen op een makkelijk te gebruiken en overzichtelijk platform. Je hoeft ook niet elke dag of elk uur de pagina opnieuw te bezoeken. Je kunt gewoon onze JobAlert inschakelen! Op die manier krijg jij een notificatie wanneer er een nieuwe job wordt geplaatst!

Wil je aan de slag als jurist of bedrijfsjurist in Antwerpen? Neem dan eens een kijkje op het jobboard van Legaljob.be! Vergeet je niet aan te melden voor het JobAlert, op die manier mis je geen enkele nieuwe vacature!

Vacatures voor juristen in Antwerpen