Vacatures jurist in Brussel

Net afgestudeerd of ben je van plan om van job te veranderen? In Brussel liggen de kansen altijd voor het grijpen, en dat telt zeker voor juridische beroepen zoals jurist of bedrijfsjurist! Je kunt bij ons de meest recente vacatures vinden. Elke dag komen er op Legaljob.be nieuwe vacatures vrij van verschillende werkgevers. Zowel KMO´s, multinationals en overheidsinstanties zoeken via onze job board naar juristen. Daarom zijn wij de beste plaats online om een job te vinden als (bedrijfs)jurist.

Waarom zou je bedrijfsjurist of jurist worden?

Nadat je afstudeert in de rechten heb je vaak de keuze om ofwel advocaat of jurist te worden. Veel mensen kiezen om jurist te worden omdat het een paar duidelijke voordelen heeft. Ten eerste is het een stuk minder stressvol dan werken in een advocatenkantoor, en ten tweede hoef je geen 3-jarige stage te doorlopen.

Jurist zijn in Brussel is ook een zeer afwisselende job. Je komt terecht in een internationale omgeving waar je zeer gewild bent op de arbeidsmarkt. Je kunt makkelijk aan de slag in de hoofdstad bij een groot bedrijf, maar ook bij een overheidsinstantie of een NGO. Je vervelen als (bedrijfs)jurist zal niet snel gebeuren!

Brussel de ideale stad voor juristen!

Brussel is de hoofdstad van Europa, er is geen plaats in België waar je meer juridische beroepen bij elkaar vindt dan hier! Je vindt hier zowel grote multinationals zoals Microsoft en Google, NGO´s zoals WWF en natuurlijk ook talloze overheidsinstellingen van zowel de Europese, nationale regionale overheden.

Bedrijfsjuristen in Brussel verdienen het meest van heel het land. Je kunt er ook werk vinden in zo goed als elke rechtstak dat je wilt. Het is een van de enige plaatsen in België waar je als bedrijfsjurist je echt kunt specialiseren en niet meer een generalist hoeft te zijn.

Als jurist in Brussel werk je meestal in een heel diverse werkomgeving en kun je heel goed netwerken. Je kunt makkelijk een job vinden bij werkgevers in sectoren die jij het interessantste vind, en je hebt ook vaak de mogelijkheid om veel met internationaal recht te werken.

Waar zijn de meest recente vacatures voor juristen in Brussel te vinden?

Soms is het moeilijk om te weten welk jobplatform je moet kiezen om goede en vooral recente vacatures te vinden. Bij Legaljob kun je je eenvoudigweg inschrijven op het JobAlert en dan krijg je direct een melding als er een interessante job voor jou wordt geplaatst.

Op die manier moet je niet meer uren rondkijken op internet en hoef je gewoon je mailbox in de gaten te houden. Bij Legaljob vind je de meest recente juridische jobs van de meest interessante werkgevers in België. Je kunt bij een klein bedrijf in Brussel aan de slag gaan, maar er komen ook jobs van de overheid op onze jobsite. Daarnaast vind je uiteraard ook jobs van de Big Four bij ons terug!

Neem nu een kijkje op Legaljob.be voor de meest recente vacatures in de juridische sector! Vergeet ook niet dat we een handig JobAlert hebben dat je op de hoogte houdt welke nieuwe jobs er in de juridische sector in België komen.

Vacatures voor juristen in Brussel