Vacatures jurist in Hasselt

Op zoek naar de meest recente vacatures om aan de slag te gaan als jurist in Hasselt? Dan ben je bij Legaljobs op de juiste plaats om jouw droomjob in de juridische sector te vinden. Hasselt is een fantastische plaats om te werken. Zowel voor iemand die net als master in de rechten is afgestudeerd, als iemand die al een echte ervaren rot in het vak is! Zeker als je wat interesse hebt in het Duitse en Nederlandse recht kun je in Hasselt zeker iets vinden wat je ligt.

Waarom zou je een jurist worden?

Jurist zijn in Hasselt of ergens anders in Vlaanderen is een uitstekende keuze. De jobtevredenheid van juristen ligt een heel stuk hoger dan sommige andere juridische beroepen. Er is ook steeds meer werk voor juristen, dus je jobzekerheid ligt hoog! Je hebt daardoor vaak de werkgevers voor het uitkiezen. Het helpt je ook om een competitief loon te onderhandelen. Zeker als je jezelf regelmatig bij gaat scholen heb je vaak een streepje voor.

De werkuren van een jurist zijn over het algemeen heel redelijk. Als je al eens overuren moet draaien worden deze net uitbetaald. De stress van het beroep ligt ook een stuk lager dan bijvoorbeeld advocaat. Natuurlijk hangt dit ook af van waar je uiteindelijk aan de slag gaat.

Ook voor ervaren advocaten is een carrière switch naar bedrijfsjurist of jurist vaak een goede keuze. De work life balance voor een jurist is een stuk beter dan een advocaat. Daarom dat steeds meer advocaten in latere jaren als jurist aan de slag gaan.

Waarom in Hasselt een juridisch beroep uitoefenen

Hasselt is het centrum van de juridische sector en veel digitale start-ups in Limburg. Ook de nabijheid van Nederland en Duitsland maakt het een aantrekkelijke plek om te werken. Je hebt vaak te maken met internationaal en Europees recht. Wat voor een leuke afwisseling zorgt. Wil je werken met telecom wetgeving of GDPR, dan is naast Brussel, Hasselt the place to be door de aanwezigheid van de vele kleine techondernemingen.

Als jurist aan de slag gaan in Hasselt geeft je een hoop interessante werkgevers om uit te kiezen. Van grote bedrijven tot kleine familiebedrijven. Hasselt en Limburg hebben het allemaal. De mooie verloning die je krijgt gecombineerd met de lage huurprijzen en aanwezigheid van natuur maakt het prachtige plaats om te werken. Dat je weinig files hebt als je naar je werk gaat is zeker ook een voordeel.

Waar vind je de meest recente vacatures voor bedrijfsjuristen in Hasselt?

Op Legaljob verzamelen we de meest recente vacatures voor juristen – en andere juridische beroepen – op een enkele plaats. Je kunt bij ons jobs vinden van allerlei werkgevers. Wij hebben zowel grote bedrijven zoals de Big Four en multinationals die zoeken naar gespecialiseerde juristen, als kleinere bedrijven die een echte generalist nodig hebben.

Wil je nooit een vacature missen? Dan kun je door ons JobAlert gemakkelijk op de hoogte blijven van de meest recente jobs als jurist. Wil je eens kijken welke ondernemingen nu al een jurist nodig hebben in Hasselt? Dan kun je eens kijken naar ons jobboard. Wie weet staat jouw droomjob er al tussen!

Vacatures voor juristen in Hasselt zoeken