Vacatures jurist in Mechelen

Wil je aan de slag als jurist, maar heb je geen zin om in een drukke stad te werken. Dan is Mechelen de ideale plaats om een job als bedrijfsjurist te vinden. Door de centrale ligging van Mechelen en de belangrijke rechtsinstanties zoals de rechtbank van eerste aanleg kun je hier makkelijk werk vinden met een diploma in de rechten.

Dit zijn de voordelen van jurist te worden

Juristen zijn steeds gegeerd op de arbeidsmarkt. Elke keer er een nieuwe wet komt voor ondernemingen – en dat zijn er veel – moeten juristen aan de slag om te kijken wat de invloed is op het bedrijf. Steeds meer bedrijven hebben nood aan zowel generalisten als specialisten in het recht. Dit zorgt voor een heel afwisselende job waar je snel een andere werkplek kunt vinden.

Het werken als jurist is ook een stuk aangenamer als advocaat worden. Zeker als je in een minder competitieve werkplaats werkt of met een meer ´landelijke´ sfeer zoals in Mechelen. Je moet veel minder vaak lange overuren kloppen en deze worden mooi betaald als je ze wel hoeft te doen.

Door jurist te worden heb je veel meer vrijheid. Zo kun je buiten je job als jurist in Mechelen of ergens anders in Vlaanderen ook nog in bijberoep iets doen. Je kan ook deels freelance aan de slag als jurist gaan voor je eigen mini-onderneming terwijl je werkt.

Werken als bedrijfsjurist in Mechelen - een goede carrière keuze?

Mechelen wordt vaak over het hoofd gezien als men op zoek is naar een juridische job. Volledig onterecht, want ondanks de kleinschaligheid van Mechelen vindt je hier een hoop belangrijke bedrijven en overheidsinstanties. Je kunt dus een hele hoop uiteenlopende vacatures vinden voor jurist in Mechelen. Er zit dus zeker wel iets bij dat je zal aanspreken als je hier wil werken.

Ook voor je carrière is Mechelen een goede keuze om aan de slag te gaan. Vaak zijn de teams waar je in werkt iets kleiner. Daardoor kun je een duidelijke stempel drukken op de onderneming waar je werkt. Afhankelijk van waar je werkt ben je soms ook de jurist van de onderneming en dus een onmisbare schakel.

Mechelen ligt centraal genoeg om al je opties open te houden als je van plan bent om later ergens anders aan de slag te gaan. Je loon is ook competitief, zeker als je de lagere huurprijzen meerekent.

Waar vind je goede vacatures voor juristen in Mechelen?

Legaljob is het antwoord! Hier vindt je uiteenlopende vacatures voor mensen die op zoek zijn naar een leuke en uitdagende job als jurist. Door ons ruime aanbod aan jobs van honderden werkgevers in België is er altijd wel iets wat je ligt! Wil je op de hoogte blijven van ons Jobaanbod en nooit een interessante nieuwe open vacature voor jurist in Mechelen missen? Schrijf je dan nu in op ons JobAlert! Zo wordt je meteen op de hoogte gebracht als er een nieuwe vacature wordt geplaatst.

Vacatures voor juristen in Mechelen zoeken